VISSZA A HÍREKHEZ

Megújult közösségi zöldfelület

Végéhez ért az önkéntesek által végzett pályázat útján nyert összeg felhasználása a Csónakázó-tó területén. A Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat az ÖKOTÁRS Alapítványtól nyert illetve az önkormányzat által kapott támogatásból - 50 db őshonos cserje és 16 db fa beültetése mellett - 3 db új padot, 6 db asztalt és 6 db szemetes edényt készített. A szemetes edények kihelyezése június 25-én történt meg, mint ahogy az előző önkéntes akciókból kimaradt régi padok és asztalok festése is.
Több kép a Galériában... 

Ezzel az önkéntes feladatok végéhez értek, amelyet hamarosan táblával fognak jelezni. A projekt megvalósulását támogatta a Szákom Kft. mint üzemeltető, illetve számos városlakó, a civil szervezet tagjai, és különböző közösségek. Külön köszönet azoknak a tagoknak, akik  Dunafüred Közbiztonságáért Közhasznú Egyesületből, a MOL Nyrt-nél működő szakszervezetekből részt vettek a faültetésnél, továbbá azoknak a „szákomos” dolgozóknak, akik munkaidejükön túl is részt vettek a munkákban. 

A tó fejlesztési munkái azonban itt csak az önkénteseknek ért végett, hiszen hamarosan a terület üzemeltetője, ennek a projekt keretében közkutat épít ki a félsziget közeléhez, hogy még komfortosabbá váljon a zöldfelület használata. 

Vegyék birtokba, használják, de egyben óvják a környezetet!

VISSZA A HÍREKHEZ


VISSZA


VISSZA