VISSZA A HÍREKHEZ

Zöldakció! Komposztáljon velünk!

Bár most kezdődik a tél, a Százhalombattai Faluvédő Egylet – Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálata megkezdi azon családi házban élők igényeinek összeírását, akik csatlakozni kívánnak a zöldtudatú lakossághoz.

Az önkormányzat Városüzemeltetési és Városfejlesztési Bizottsága 100 db minimum 600 literes komposztáló edények beszerzésével és azok igény szerinti kiosztásával bízta meg a civil szervezetet. Az edények tárolásában a Szákom Kft. segíti a civil szervezetet, addig, amíg az összeírás és a kiosztás meg nem történik.

Ezért meghirdetjük azon városlakók körében az ingyenesen kiosztásra kerülő komposztáló edényeket, akik a város területén kertes ingatlannal rendelkeznek. Az ingatlanra csak egy darab komposztáló edény adható, ezért a jelentkezés sorrendjében fogjuk kiosztani. A nagy igényre való tekintettel, azok jelentkezését várjuk, akiknek az elmúlt évben nem jutott az önkormányzat által ingyen biztosított komposztáló edényből.

Jelentkezni lehet: a hulladekkommando@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-30/712-9419 mobilszámon, vagy a 06-23/356-343 telefonszámon.

A kiosztás február 20-tól március 20-ig előre leegyeztetett időpontban, házhoz szállítással történik. Ezért fontos, hogy az igény megadásánál, az elérhetőségeiket is megadják. (Név, ingatlan helye, telefonszám, vagy e-mail cím).

Az akció kezdete: 2011. november 10.

  Faluvédő Egylet – Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat

VISSZA A HÍREKHEZ