Csatlakozzon a Föld Órájához március 31-én!  

A Faluvédő Egylet – Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat csatlakozásra hívja fel minden százhalombattai környezetvédő és környezettudatos lakó és intézmény figyelmét. 

A csatlakozás lényege, hogy mindenki szánjon a Földnek 60 percet, és március 31-én este 20.30-tól 21.30-ig a kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket.  A világ legnagyobb önkéntes akciójának célja, hogy felhívja a figyelmet az energiatudatos életmód fontosságára. A WWF által szervezett szemléletformáló kampány 2007 óta szólítja fel a bolygó lakóit, hogy tegyék le voksukat a Föld mellett és küzdjenek a klímaváltozás ellen!

2012-ben azonban nem elég csak csatlakozni, lekapcsolni és regisztrálni, hanem aktív szerepet kell vállalni a mozgalomban. Mindannyiunknak konkrét feladata van: vállalást kell tennünk, amivel másokat is motiválunk. Nincs kifogás, hiszen a Föld mindannyiunké, együtt kell megóvnunk! „Változtasd meg a világot, amelyben élsz!” – szólít fel a WWF, a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezete. A vállalások a világ legnagyobb videómegosztóján, a youtube.com/earthhour oldalon tekinthetők meg.

 2011-ben a világ számos jól ismert, ikonikus épülete, látványossága lekapcsolta fényeit. Az akcióhoz pedig 135 országból több mint egy milliárd ember csatlakozott nemre, származásra, vallásra, generációra és földrajzi távolságra való tekintet nélkül, mert egy valami mindenkiben közös: a bolygó, ahol élünk.

A százhalombattai környezetvédelmi egyesület csatlakozott a világméretű mozgalomhoz. Tegyék meg Önök is! Regisztrálni lehet a www.foldoraja.hu weboldalon.

Már csak pár napjuk van, hogy részesei lehessenek egy igazi missziós 1 órának.

Bővebben: www.foldoraja.hu

                                                 Faluvédő Egylet – Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat