VISSZA A HÍREKHEZ

Abroncsadományozási ceremónia Zsámbékon a Hankook Tire Magyarország Kft. jóvoltából

November 3-án tartotta a Hankook Tire Hungary Ltd. az abroncsadományozási programjának záróceremóniáján, ahol a Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat is részt vehetett.

Civil szervezetünket három garnitúra abronccsal adományozta a rácalmási gumigyártó cég, amely nagy öröm számunkra. Egy részt azért, mert olyan kimagasló teljesítményt nyújtó szervezetek mellett kaphattunk adományt, mint az Országos Mentőszolgálat, vagy a Katasztrófavédelem. Másrészt azért, mert a vállalat felismerte egyesületünkben a hasznos, a társadalom számára értékteremtő munkásságunkat. - Tápai Mónika, az egyesület elnöke.

Az önkénteseink nemcsak a szabadidejüket áldozzák fel az önkéntes feladat ellátására, hanem a saját gépjárműiket is, éppen ezért nagy segítség, hogy abroncsokat kaptunk, hiszen a járőrözéseink és rejtett figyeléseink során is nagyon fontos, hogy biztonságos a közlekedésben váratlan szituációkra is felkészítettek legyenek autóink. A nap fénypontjaként egy 4 órás vezetési tréningen vehettem részt,amely biztos alapokat nyújt egy váratlan szituációban. - Koszta Andrea, az egyesület alelnöke.

Az adományozó cég társadalmi szerepvállalása dicséretes. Adni jó! szlogenre reagálva a kommandó a legújabb mesekönyvével reagálta le a szlogent, és Mr. Lee számára átadta a legújabb környezetvédelmi meséket tartalmazó Zöld jövő! című mesekönyvet, amely hatalmas sikert aratott körében.