VISSZA A HÍREKHEZ

Zöld aktivisták a Zöld Óvodában 2017-06-09

A százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat kézműves foglalkozást tartott az érdi Kincses Óvoda Kutyavári Tagóvodájában június 9-én.

Az óvoda kiemelt figyelmet fordít a hulladékok megelőzésére, valamint a meglévő asznosítható hulladékok újrahasználatára. Az eseményt a Környezetvédelmi Világnaphoz kapcsolódóan tartották a százhalombattai civil aktivisták, amelyen az óvoda 10 csoportjába járó kisgyermeke vett részt. "Csak hulladék anyagokat használtunk, amelyek minden háztartásban jelen vannak. WC papír guriga és maradék fonalból készítettünk repülő pillangót, amely minden gyermek számára könnyen elkészíthető volt.

Olykor a drága játékok helyett sokkal jobban szeretik a gyermekek a kreatív és egyszerűen elkészíthető játékokat, főként, ha azokat a gyermek saját kezűleg készíti el". – nyilatkozta Tápai Mónika, az egyesület elnöke. A civil szervezet képviselője köszönetet mond mindazoknak, akik segítették az egyesület munkáját. Külön köszönet Ági Putnoki és Boglárka Rostanak, akik önzetlenül segítették az óvodai nevelőmunkát. Katalin Gáborné Kutasi nagyon köszönjük a meghívást! Több képet a gyermekek védelmében nem teszünk közzé, azonban az óvoda rendelkezésére bocsátjuk. Ilyet készítettünk: 
    
Több kép (Facebook)...  
HTJ