VISSZA A HÍREKHEZ

A környezetvédelemért végzett munkát soha nem lehet befejezettnek tekinteni.
A környezetvédelemért végzett munkát soha nem lehet, befejezetnek tekinteni!
2018. április 11-én tartottuk éves közgyűlésünket, ahol a tavalyi év értékelését követően az év „kommandósait” is elismertük.
Az elmúlt évek önzetlenül végzett kimagasló munkájáért Rosta Boglárkát és posztumusz Krisztics Andrást jutalmaztuk. Utóbbi tagunk elvesztése megrendítette az egész egyesületet. Bandi bácsi tevékenysége a fiatal generáció előtti példamutató és szorgalmas munkája pótolhatatlan.  Emlékére az egyesület tagsága a CBA melletti füves területre ültetett OXY fát elkeresztelte Bandi bácsi fájának, aki haláláig nagy szeretettel gondozta azt.

Az egyesület idén ünnepli fennállásának tízedik évfordulóját, amelyben számos közösségi megmozdulásokon vettünk részt. A városi nevelő munka mellett nemzetközi együttműködésre is szert tettünk, valamint segítettük a Pest megyei Klímastratégia megalkotását. Egyesületi munkánkat hamarosan kiállítás formájában is láthatják, amelyre az év végén kerül sor. Továbbra is a felnövő generáció környezettudatos nevelését, valamint önkéntes, társadalmi tevékenységünket végezzük, amelyhez bárki csatlakozhat.