Hírek

Elismerések a Hulladékkommandónál (avagy sikertörténet a civil társadalomban) 2018.10.10.

Az Ozone zöld-díj 2018 pályázatunk aranyérmes lett, amelynek díjátadójára 2018. október 10-én került sor a Művészetek Palotájában. A nyertes pályázati projektünk a Százhalombattára tervezett gumipirolizáló üzem megépülésének megakadályozása volt, amely 2015-ben indult és 2016-ban fejeződött be. A díj mindannyiunké, azoké, akik a civil szervezetünket támogatták a nemes harcban! Köszönet hát mindenkinek!
Elismerést kapott civil szervezetünk alapítója és elnöke - Tápai Mónika - is a példamutató életmódjáért, a környezetvédelemben nyújtott aktivitásáért.
A civil szervezetet Rosta Boglárka, Koszta Andrea és Tápai Mónika képviselte a jeles eseményen!Az OzoneTv kilencedik alkalommal rendezte meg nívós versenyét. Olyan személyeket, iskolákat, civilszervezeteket és vállalatokat kerestünk, akik számára kiemelten fontos a környezetvédelem, ezért működésük és hétköznapi életük során arra törekednek, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után. Az elmúlt években a jelentkezők igen magasra helyezték a mércét kreatív és környezettudatos megoldásaikkal. Október 10-én pedig kiderült, milyen sziporkázó ötletekkel emelték tovább a pályázók e rangos esemény fényét.A Fővárosi Vízművek által támogatott Ozone Zöld-díj versenyére több kategóriában lehet jelentkezni, az elismerésért kis, közép– és nagyvállalatok, civilszervezetek, magánszemélyek, valamint iskolák versenyeznek egymással. A pályázatok célja, hogy a jelentkezők minél kreatívabb, innovatívabb módon mutassák be példaértékű környezetvédelmi megoldásaikat.

Ozone Zöld-Díj 2018 Díjazottak

Magánszemély:
1. Kaposvári József
2. Greksa Lászlóné
3. Miklós Bence

Iskola-óvoda, szakkör:
1. Nyáregyházi Napsugár Óvoda - ÖkoviFalu
2. Észak-Kelenföldi Óvoda
3. Bogyiszlói Általános Iskola

Civil szervezet, egyesület:
1. Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat
2. DEHÖK – Környezetvédelmi Bizottság
3. Erdőmentők Alapítvány

Nagyvállalat:
1. Budapest Airport Zrt.
2. „VKSZ" Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.
3. Billerbeck Budapest Kft.

KKV:
1. Auto Mandy Car Kft. /Back2Bag
2. Irota EcoLodge (Klunen Magyarország Kft.)
3. MASUKO Kft.

Különdíj:
Szamóca Kiskertész Kft.
A ZöldUnio „Zöld aktivista" díja
Tápai Mónika

greenfo cikk...

Minden pályázónak ezúton is gratulálunk!
HKTJ

Az oldal tetejére
Hulladékkommandó 2018 ©