Hírek

Passzold vissza Tesó!

A Jane Goodall Intézet közös kampányt indított az Afrikáért Alapítvány és a Védegylet Egyesület segítségével, ami a magyar háztartásokban használt, de használaton kívülre került mobiltelefonok gyűjtését célozza meg.

Városunkban a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat jóvoltából újabb gyűjtőpont alakulhatott a Donau Gerinc Rehab Központban, így már két ponton is leadható a használt mobiltelefon.
Aki szeretne hozzájárulni, hogy ne csökkenjen tovább védett fajok, például a gorillák és csimpánzok élőhelye a készülékekhez szükséges koltán érc bányászata miatt, az keresse akár a SZISZKI-ben kihelyezett gyűjtődobozt, akár a gerinc rehabilitáció központot nyitva tartási időben.

A civil szervezet vezetősége fontosnak tart minden környezetvédelmi felhívást, akár nemzetközi, akár hazai, s amennyiben tudják, segítik a különböző civilszervezeteket.

Nagy öröm számunkra, hogy egy egészséggel kapcsolatos befogadót találtunk, mert azt gondoljuk, hogy a környezet- és az egészség védelme egyaránt fontos, és nincs meg az egyik a másik nélkül. – Koszta Andrea az egyesület elnökhelyettese.

A gyűjtőakcióról és az intézetről bővebben olvashatnak: https://www.janegoodall.hu/

Továbbiak:
https://www.youtube.com/watch?v=-xmFcIMi2Rw
https://www.janegoodall.hu/mobilkampany.html

Kérjük, keressék a gyűjtőpontokat!
A gerincközpontban (2440 Százhalombatta, Csokonai u. 13/A.) július 31-ig található meg a doboz.
Köszönjük!l


HKTJ

Az oldal tetejére
Hulladékkommandó 2018 ©