Hírek

„A Környezet Védelméért” Díj – 2019.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által 2000-ben alapított „A Környezet Védelméért” Díj díjátadó gálájára 2020 február 1-én került sor a Gödöllői Királyi Kastélyban, a hazai környezetipar hagyományos, immár 20. Országos Környezetvédelmi Találkozóján, amelynek fővédnöke dr. Áder János köztársasági elnök úr volt.

 A Találkozó szakmai védnökei – az Agrárminisztérium, a Belügyminisztérium és fő támogatóként az Innovációs és Technológiai Minisztérium – képviseletében dr. Kaderják Péter, energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkár köszöntötte a résztvevőket.

„A Környezet Védelméért” civil kategóriájának győztese Tápai Mónika, a százhalombattai „Hulladékkommandó” Társadalmi Járőrszolgálat elnöke, aki több országos és helyi környezetvédelmi kezdeményezés motorja, országos és helyi programok aktív résztvevője. Az általa kidolgozott, hulladékelhagyást megelőző közösségi modell több más – e problémával küzdő – önkormányzat számára jelent megoldást. Klímareferensként úttörő munkát végez a szemléletformálásban, a mitigáció és az alkalmazkodás helyi, releváns módszereinek megalapozásában. Rendszeresen tart környezetvédelmi előadásokat a kicsiktől a vállalati menedzsmentig, részt vállal környezetvédelmi kiadványok írásában, szerkesztésében, sőt két környezetvédelmi mesekönyvnek is szerzője, egy mesejátéka pedig az idén már színpadra is került.   Forrás:

Az oldal tetejére
Hulladékkommandó 2020 ©