Hírek

Szemétszedés helyett alkotópályázat   (Hírtükör Sázhalombatta)
2020-03-17 - A járványveszély miatt törölte a március 21-re meghirdetett vízvilágnapi önkéntes takarítást a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat.
"Köszönjük azoknak, akik jelezték részvételi szándékukat. Tudjuk, hogy sokan vannak, akik a végsőkig kitartva bíztak abban, hogy az eseményt megtartjuk" – olvasható sajtóközleményében.
 
Az otthon maradó gyerekeknek és felnőtteknek alkotói pályázatot hirdetett a szervezet "Kinek mit jelent a víz?" címmel. A felhívásra 0-tól 99 éves korig bárki jelentkezhet. Lehet fényképezni, rajzolni vagy bármilyen módon alkotni megkötés nélkül. A pályázatokat a hulladekkommando@gmail.com címre várják március 30-ig. A képeket feltöltik és virtuális kiállítást rendeznek belőlük.
 
Kérik, hogy a beküldő írja meg nevét és életkorát. A pályázatban résztvevőknek vállalniuk kell, hogy nevüket és pályaművüket nyilvánosságra hozzák.


2020-03-10
Víz Világnapja alkalmából tisztítóakció Százhalombattán március 21-én szombaton

A város vizes élőhelyeinek megtakarítása a Víz Világnapja alkalmából.

Kedves Érdeklődők! Tekintettel a járvány miatt meghozott döntésekre, az alábbi álláspontot hoztuk meg az eseményünkkel kapcsolatban.

Az eseményt megtartjuk, de mindenki a saját felelősségére vesz részt.
Találkozó: 8:50 Bara-part (Harcsa csárda előtt)
Jelentkezők számától függően kiscsoportos létszámokra bontjuk az érkezőket, így elkerülve, hogy egyidőben egyszerre sokan legyünk.
A távolság adja magát, hiszen szabadtérben leszünk, azonban a napvégi vendéglátás elmarad.

Fertőtlenítőszer lesz nálunk, kesztyűt kap mindenki! Csak a jókedvet kérjük hozni!

Reméljük, addig további korlátozás nem lesz, de figyelemmel kísérjük a híradásokat, ha mégis lenne változás, kiírjuk!HKTJ

Az oldal tetejére
Hulladékkommandó 2018 ©