Hírek

Ön választ, mi segítünk! – Zöldebb Százhalombattát projekt


Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat nyerte meg, "Ön választ, mi segítünk!" a TESCO-GLOBAL Zrt. által az Effekteam Egyesület segítségével kiírt pályázatot idén tavasszal.

A pályázat célja az volt, hogy olyan helyi közösségeket, amelyek a vásárlók bevonásával az áruház vonzáskörzetében élő helyi közösségek igényeire alapuljon.

A Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat, mint helyi környezetvédelmi civil szervezet így nyert el a városlakók segítségével 400 000 forintot, amely egyrészét a város zöldesítésére fordítja.

A zöldprogram november elején valósulhat meg, 65 db díszcserje ültetésével. Az ültetési programot úgy alakítottuk ki, hogy a város egész területét érintse, így megköszönve mindazon vásárólóknak a támogatást, akik januártól februárig a vásárlás után a pénztárnál kapott zsetont a megfelelő helyre dobta.

A növények ültetési helyeit – 4 helyszínen -a helyi önkormányzattal egyeztetve
az alábbi helyekre határoztuk meg.

-Körösi Csoma Sándor Általános Iskola udvara,
-Urbárium - Gyertyán utcai játszótér
-Óváros Pitypangos Óvoda előtti terület,
-Dunafüred - Duna utca.

2020. november 6. péntek 9:00 Százhalombattai Kőrösi Csoma Sándor Sportiskolai Általános Iskola,
2020. november 7. szombat, 9:00 Százhalombatta Pitypangos óvoda
2020. november 8- vasárnap 9:00 Százhalombatta Csúszdás játszótér, Urbárium, Gyertyánfa utca

Minden területre várunk segítőket, hiszen a támogatást – a városlakókkal –együtt érdemeltük ki.
Az ültetések időpontjai nagyban függnek az időjárástól, így aki szívesen részt venne, figyelje a www.hulladekkommando.battanet.hu weboldalon illetve a Facebook közösségi oldalon megjelenő felhívásainkat! A résztvevőknek kesztyűt tudtunk biztosítani, ásót, lapátot a hatékony munkavégzés érdekében lehet hozni. Érettségi előtt álló fiataloknak igazolni tudjuk a közösségi munkát.

Köszönjük a támogatást és a bizalmukat!

HKTJAz oldal tetejére
Hulladékkommandó 2018 ©