Hírek

Éves közgyűlés a Hulladékkommandónál (2021.05.15.)

A szokásostól eltérően a szabad ég alatt tartotta meg az idei első közgyűlését a Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat.

Figyelembe véve a járványügyi rendelkezéseket a szabad ég alatt tartotta meg az éves közgyűlését az egyesület. Az éves pénzügyi beszámoló mellett változás nélkül fogadták el elnöknek Tápai Mónikát, aki 13 éve alapította, sazóta is vezeti a zöld aktivistákat alkotó közösséget. Elnök-helyettesnek Koszta Bélánét (Andreát) választották, aki szintén a kezdetek óta segíti a közösséget. Elnökségi tagnak az újonnan csatlakozó Mihálka Klárit választották, aki bár az egyik legidősebbje a csapatnak, sokszor csatlakozott már az egyesület különböző környezetvédelmi eseményeihez. 

„A tavalyi éves közgyűlés elmaradt, de idén mindenképpen meg kellett tartani, mert az egyesület képviseletében lejárt a vezetőség mandátuma. Bár egy picit belefáradtam, nagyon örülök, hogy újból vezethetem az egyesületet. Klári fogja erősíteni a korosztályának jelenlétét különböző környezetvédelmi eseményeiken, aminek nagyon örülünk. A környezetvédelem nem korfüggő! Az elmúlt évek során együttműködtünk más és más nyugdíjasklubbal, civil szervezetekkel, akikkel ültettünk fákat, készítettünk kültéri padokat, asztalokat, részt vettünk tisztító akciókban. Azt gondolom, hogy ez az a korosztály, akik szívesen segítik munkánkat. Persze várjuk tagsorunkba a fiatalabbakat is. Több középiskolával kötöttünk együttműködési megállapodást, így az érettségi előtt álló fiatalokat is tudjuk foglalkoztatni. Reméljük, hogy a járványhelyzet mihamarabb megengedi a közösségi eseményeket is számunkra.Fantasztikus a csapat! 13 éve rendületlenül önzetlenül munkálkodik. Önmagában már ez összekovácsolta az azonos gondolkodásúakat, s mára már baráti társasággá alakult. Köszönöm nekik, hogy csapattag lehetek!” – Tápai Mónika – nyilatkozta az újbóli megválasztott elnök.

„Nagyon fontos, hogy mindenki számára fontos legyen a környezetvédelem. Ez nemcsak zöldügy, hanem kihat a mindennapjainkra. Bár más irányú terveim is vannak a jövőre nézve, szívesen segítem az egyesület munkáját. Köszönöm az ismételt bizalmat. Jó közösséget alkotunk, és mindig van motiváció. Egyesületünk elnöke folyamatosan programokkal, ötletekkel készül, nem véletlen, hogy az idei évben a közgyűlés Tápai Mónikát választotta az év kommandósának!” – Koszta Andrea – újbóli megválasztott elnök-helyettes.

A tavalyi pénzügyi beszámoló mellett az idei évi programok átbeszélése is megtörtént, így hamarosan növényeket fognak telepíteni intézményi udvarokra, valamint útjára indítják szemléletformáló kiállításukat, aminek első állomása a Fővárosi Közterületfelügyelet Szemléletformáló és Újrahasználati Központ budapesti állomása lesz. Aki teheti támogassa, az egyesület munkáját, mindenkit várunk eseményeinkre.

HKTJ


Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat Egyesület
www.hulladekkommando.battanet.hu
18523252-1-13Az oldal tetejére
Hulladékkommandó 2021 ©