Hírek

A környezetünkért önzetlenül tenni akarókat mindig meg kell nevezni.. (2022.04.23.)
 

A Hulladékkommandó által április 23-ára meghirdetett Föld világnapi hulladékgyűjtési akció a kedvezőtlen időjárás miatt, elmaradt.
Az előzetesen bejelentkezett érdeklődők jó része, még pénteken lemondta a részvételt, sőt még a reggeli órákban is sikerült elérni a kisebb gyermekes családokat. Mivel a gyűjtőakció iskolai csoportokra épült, civil szervezetünk úgy gondolta, hogy biztosabb, ha az akciót lemondja.
„Mivel sárban, az erdőben vizes bokrok és fák között bujkálva, illetve vizes fűben kellett volna hulladékot gyűjteni, így jobbnak láttuk, ha lemondjuk. Ennek ellenére az Arany János Általános Iskola és Gimnázium 9/B. osztályából két fiatal leány vállalta, hogy közszolgálati idő terhére 3 órás időkeretben hulladékot gyűjt. A két leányt egy édesanya és egy pedagógus kísért. 

Az esemény végén a kísérő pedagógus elmondta, hogy így is élvezték az akciót, és várják a jobb időre tervezett újabb hulladékgyűjtési közösségi munkát, amit a közeljövőben újból meghirdetünk.”- Tápai Mónika az egyesület elnöke.

A fiatalok több, mint 10 zsák szemetet gyűjtöttek, amelyhez civil szervezetünk biztosította a gyűjtőzsákokat és a védőkesztyűket.

Köszönjünk Bábikné Gyovai Anita szülőnek, Szalontai Szilvia pedagógusnak és Tóth Zsófia, Szalai Alexandra tanulóknak a mai kitartásukat!
HKTJ

Az oldal tetejére
Hulladékkommandó 2021 ©