Hírek

Ismét TeSzeddeltünk! (2022.05.07.)

A TeSzedd!- Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén tizedik alkalommal valósult meg. A hulladékgyűjtési akció keretében szerte az országban „nagytakarítanak” az aktivisták, önkéntesek.
A százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálathoz idén kevesebben csatlakoztak, mint az elmúlt években. Sokan a májusi ballagások és az érettségihez kapcsoló elfoglaltságok miatt nem vettek részt.

A hazai legnagyobb önkéntes mozgalom ezúttal is 1 hétig tartott, de Százhalombattán a fentebb ismert okok miatt, csak május 7-re szerveződött. Idén is két csoport járta a várost.Az egyik csoportot Szabó Gábor önkormányzati képviselő kísérte az Óvárosban, a dunafüredi csapatot pedig Szalontai Szilvia az Arany János Általános Iskola és Gimnázium pedagógusa. A dunafüredi részen lőszereket is találtak, így Mészáros László a környezetvédelmi egyesület tagja jelezte a rendőrségnek, akik megtették a szükséges intézkedést. Az előző évekhez képest kevesebb hulladék gyűlt össze, de a két település rész közötti „negatív versenyt” Dunafüred nyerte. A zsákolt hulladékot a Szákom Kft. május 9-én és 10-én begyűjtötte.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat

Az oldal tetejére
Hulladékkommandó 2021 ©