Hírek

Hulladékradar

A Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat egy önkéntességre épülő civil szervezet. A hozzánk beérkező illegális hulladéklerakókkal kapcsolatos észrevételek és bejelentések, kívül esnek azon a határon, amit egyesületünk a felszámolás érdekében anyagilag vállalni tud.

A környezetünk megóvása érdekében, kérjük, hogy használják a HulladékRadar applikációt, amelynek segítségével anonim módon, közvetlenül az illetékes hulladékgazdálkodási hatóság felé tudják jelezni az észlelt, természetkárosító szemétkupacot, amelynek elszállíttatásáról és a bírság kiszabásáról a hatóság gondoskodik.

A HulladékRadar alkalmazás lehetővé teszi, hogy a természetjárás közben, bárki a helyszínen tegyen bejelentést az illegális hulladéklerakók elhelyezkedéséről, anyag szerinti összetételéről és a mennyiségéről.

Az applikáció elérhető a Google Play és az App Store áruházakban, a bővebb tájékoztatás érdekében kérjük, látogassanak el a hulladekradar.hu oldalra, ahol részletes információkat olvashatnak az alkalmazás használatáról és a bejelentés menetéről.

Köszönjük, hogy Ön is tesz a környezetünk védelméért!

___________________________________________________________________________

Amennyiben egyet ért a törekvéseinkkel és támogatni szeretné az egyesületet, úgy megteheti az adója 1%-os felajánlásával Továbbá bármilyen támogatást, segítséget elfogadunk.

HULLADÉKKOMMANDÓ TÁRSADALMI JÁRŐRSZOLGÁLAT EGYESÜLET

Adószám:  18523252-1-18


Az oldal tetejére
Hulladékkommandó 2023 ©