Hírek

Tigyenegyedik alkalommal is TeSzedd-elt a Hulladékkommandó 2023.04.28.

A Tizenegyedik alkalommal koordinálta a Százhalombattán ismert civil szervezet az idei TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért hulladékszedési akciót. Ez esetben április 28-án délután önkénteskedtek Velemben.

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma, amely az idei évben 11. alkalommal került megrendezésre az Energiaügyi Minisztérium támogatásával. Az akció szervezője és koordinátora ezúttal az  Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. volt. Az egész országra kiterjedő kampány célja, hogy önkéntes megmozdulás keretében közösen varázsoljuk tisztábbá környezetünket. Ehhez csatlakozva a Százhalombattán ismert Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat Vas vármegyében segítette Velem, üdülőfalu megtisztítását.
A civileknek nem ez volt az első és egyetlen, amikor az ország más területén vállaltak önkéntes munkát, azonban az ideinek más célja is volt. Tápai Mónika az egyesület alapítója és elnöke tavaly költözött a településre, ahol folytatni szeretné eddigi tevékenységét ezzel is segítve a vidék ezirányú fejlődését. Az április 28-ai hulladékgyűjtés sikeres volt, a legkisebb résztvevő 5 éves a legidősebb 70 feletti volt.

HKTJ


Az oldal tetejére
Hulladékkommandó 2023 ©