VISSZA A HÍREKHEZ

Környezetvédelmi vándorkiállítás

Százhalombatta, ahogy mi láttuk! címmel - a Környezetvédelmi Világnaphoz kapcsolódóan - környezetvédelmi vándorkiállítást szervez a Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat. A kiállítás első helyszíne a Konferencia- és Rendezvényközpont. A kiállítást június 06-án (hétfőn) 16:30-kor Szabó Attila környezetvédelmi tanácsnok nyitja meg.

A kiállítás megtekinthető június 20-ig, újabb helyszínek szervezés alatt.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket! 

A Környezetvédelmi Világnap legfontosabb célja, hogy felébressze az emberekben a felelősségtudatot és rávezesse őket arra, hogy mindenkinek magának kell tennie valamit a természetes, az épített környezetért, a társadalmi és a belső környezetünk megóvásáért, harmonikusabbá tételéért. A kiállítás célja, hogy bemutassa a szervezet munkáját, továbbá, hogy ösztönözze az embereket a szemét- és hulladékképződés csökkentésére, valamint a környezetszennyezés megelőzésére, a természet megóvására.

Szeretnénk elérni, hogy a város lakossága minél szélesebb körben kapcsolódj be a szervezet környezetvédő munkájába. 
                                                                       Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat

 A világnapról:
A világnapot először 1972-ben Stockholmban tartották meg, az „Ember és bioszféra” címet viselő környezetvédelmi világkonferencián, amelyet június 5-én nyitott meg az ENSZ. A konferencia ezt a napot határozatában Nemzetközi Környezetvédelmi Világnappá nyilvánította.


VISSZA A HÍREKHEZ


VISSZA


VISSZA