VISSZA A HÍREKHEZ

Akció Ercsiben

DSCN7352,2014. 04. 24-én és 25-én lomtalanítási akcióban vett részt a Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat Ercsiben.

Az akcióra Szabó Zoltán r.őrnagy, őrsparancsnok úr hívta meg a csapatot, amelynek szervezője, Bali Imre r.tzls KMB csoportvezető volt.

A település rendőrőrs állománya, a készenléti rendőrség, és a helyi polgárőrség,  a kommandó csapatával kiegészülve, több helyszínen ellenőrizte a településre beérkező hulladék szállítókat, amelyek elsősorban a százhalombattai lomtalanításból származtak.

DSCN7316A 2012. évi CLXXXV. tv alapján a cselekmény 50.000 Ft értékhatárig tulajdon elleni szabálysértésnek, az érték felett, lopás bűncselekményének minősül.

A két nap során több előállítás született, melynek jogkövetkezményeként a talált lom lefoglalásra került, a feljelentések után eljárás indult az elkövetőkkel szemben. Több mint 100 fő, és 80 gépkocsi került ellenőrzésre, itt helyszínbírságok is kiszabásra kerültek.

Bali Imre felismerte szervezetünk jelentőségét, így neki köszönhetően, már az ercsi rendőrség, illetve önkormányzat is érdeklődik a tevékenységünk iránt a budafoki hatóságokon kívül.

 A civil szervezet vezetősége köszönetét fejezi ki az akcióban résztvevőknek és önkénteseknek, akik a rossz időjárási viszonyok ellenére is segítették a hatóság munkáját! Több kép (facebook).

 
P1050183, DSCF2640, DSCF2646, DSCN7325 DSCF2649


 
VISSZA A HÍREKHEZ
loading
loading
loading
loading