VISSZA A HÍREKHEZ

Lezárult a kupakgyűjtő verseny! (2014 április)

 
DSCF2796A Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat és a Holofon Zrt. közös műanyagkupak-gyűjtő versenyt hirdetett tavaly októberben a százhalombattai általános iskolák között. A felhíváshoz három iskola csatlakozott.

A civil szervezet kizárólag koordináló szerepet töltött be a gyűjtésben és ezzel kívánta segíteni az iskolákban működő alapítványokat, hogy felvállalták a gyűjtéssel járó procedúrát. A civil szervezet fontosnak tartja az illegális hulladékok lerakásának megfékezése mellett a környezettudatos nevelést, és a szemléletformálást. Ezen célból hirdették meg az első kupakgyűjtő-versenyt, amely nagy sikerrel zárult le.

A gyűjtést az 1. sz. Általános Iskola nyerte 1182,82 kg-mal. Második helyen az Eötvös Loránd (531,4 kg), majd a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola (396,2 kg).

A leadott kupakok után – az átvevő cég - adományként 35 Ft-ot ad kilogrammonként az alapítványoknak, illetve az első helyezett iskolának 10 e forintértékben könyvutalványt.

A civil szervezet aktivistái újabb példaértékű cselekedete emelte naggyá ismét a környezetvédelmi szervezetet! – hangsúlyozta Tápai Mónika az egyesület elnöke, és ezúton is köszöni meg a koordinálásban résztvevő önkéntesek munkáját, továbbá Asztalos Dezsőnek és Lovas Péternek a kupakok elszállításában nyújtott segítséget!

 DSCF2807 DSCF2781 DSCF2783 DSCF2784 DSCF2787
 
VISSZA A HÍREKHEZ
loading
loading
loading
loading

loading