Folytatódik a TeSzedd! mozgalom  www.teszedd.hu

Csatlakozzon Ön is közénk! Regisztráljon és jelezze részvételi szándékát a hulladekkommando@gmail.com címen. 

A hulladékgyűjtéshez szükséges védőeszközöket és zsákokat a területileg illetékes vízügy, vagy az Országos Polgárőr Szövetségen keresztül kapják meg a csatlakozók.

Találkozó: 2012. június 2. 8 óra a Régészeti Park parkolójában Az eszközöket mi biztosítjuk! Hozz magaddal élelmet és italt, öltözz kényelmesen, az időjárásnak megfelelően! Gyere és légy részese a mozgalomnak! Mi csatlakoztunk!

PICT1852TeSzedd! – Összefogás a tiszta Magyarországért mozgalom az ország legnagyobb hulladékgyűjtési akcióját június 2-án reggel 8 és este 6 óra között rendezi meg közösen a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség és az Országos Polgárőr Szövetség. A szervezők ebben az évben is várják a vállalatok, önkormányzatok, iskolák, civil szervezetek, egyéni önkéntesek jelentkezését. Regisztrálni május 30-ig lehet a www.teszedd.hu honlapon.

A Faluvédő Egylet – Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálata a tavalyi évben már koordinálta a százhalombattai csatlakozók munkáját, s az idei évben újból csatlakozik az országos mozgalomhoz. Óvárosi kötődése miatt az Érdet és Százhalombattát átkötő földes utak mellett kívánja önkénteseivel összeszedni a szétaprózódott, azonban nagy mennyiségű illegális hulladékot.

Az országos hulladékgyűjtési akció célja, hogy széles összefogással a lehető legtöbb hulladéktól tisztítsuk meg az országot. Tavaly 1000 helyszínen 160 ezer ember vett részt az akcióban és mutatták meg, hogy van értelme a közös cselekvésnek.

A TeSzedd! szemléletformáló erejére többen felhívták a figyelmet, többek között a szervezők vezetői, államtitkárok, s az akciót finanszírozó - tavaly megalakult - Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség ügyvezetője is. 

Egyének és csoportok jelentkezhetnek május 30-ig Magyarország legnagyobb hulladékgyűjtési akciójára. Csatlakozzon Ön is közénk! Regisztráljon és jelezze részvételi szándékát a hulladekkommando@gmail.com címen. 

A hulladékgyűjtéshez szükséges védőeszközöket és zsákokat a területileg illetékes vízügy, vagy az Országos Polgárőr Szövetségen keresztül kapják meg a csatlakozók.

Találkozó: 2012. június 2. 8 óra a Régészeti Park parkolójában
Az eszközöket mi biztosítjuk! Hozz magaddal élelmet és italt, öltözz
kényelmesen, az időjárásnak megfelelően.
Gyere és légy részese a mozgalomnak! Mi csatlakoztunk!

                                                 Faluvédő Egylet – Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat

SDC10075 100_7458 100_7502 100_7522 100_7531 PICT1816


loading